Domovská stránka > J > Jak Nahrát Soubor Pdf Na Facebook?

Jak nahrát soubor PDF na Facebook?

Jednoduše přejděte do vaší skupiny na Facebooku nebo si vytvořte jednu pro své preferované členy, klikněte na oblast, kde posílíte text a obrázky a zvolte& ldquo; více. & rdquo; Zobrazí se rozevírací seznam nabídek, který vám ukáže, že můžete& ldquo; přidat soubor & rdquo; , který vám umožní sdílet soubor PDF.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Jak skrýt odkaz?

Způsobů jak skrýt odkaz je celá řada. Od těch nejprimitivnějších jako je skrývání textu pod obrázek, stejná barva písma a pozadí přes pokročilejší např. pomocí skriptovacích jazyků až po ty technicky velmi pokročilé.
Navíc, jak skrýt link?
Stačí použít zkracovač – např. goo.gl. Když si na tuto adresu najedete, tak se vám objeví políčko pro zadání URL adresy, kterou chcete zkrátit. Stačí adresu zadat a potvrdit, že nejste robot a kliknout na Shorten URL (česky zkrátit URL).

Jak zjednodusit odkaz?

Zkracování URL prakticky

Stačí pouze vložit URL odkazu (včetně počátečního http://, https:// nebo ftp://) a kliknout na tlačítko zkrátit. Proběhne-li zkrácení v pořádku, systém vygeneruje náš odkaz, který bude přesměrovávat na původní zadanou adresu.
Jak Kopírovat odkaz na složku?
Klikněte pravým tlačítkem myši (nebo stiskněte a podržte) OneDrive nebo složku a vyberte Sdílet odkaz OneDrive souboru. ( Pokud používáte OneDrive pro firmy, vyberte Sdílet, vyberte Kopírovat odkaza pak vyberte Kopírovat.)

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

Jak vytvořit odkaz na webovou stránku ve Wordu?

Pokud to potřebujete, klikněte na otevřít ve Wordu. Pokud chcete vytvořit hypertextový odkaz, klikněte na vložit > odkaz. Do pole zobrazený text zadejte text, na který budou lidé kliknout. Pokud chcete vytvořit odkaz na webovou adresu, zadejte nebo vložte adresu do pole adresa .
A další otázka, co je to hypertextový odkaz?
Hypertext je způsob strukturování textu, který není lineární. Obsahuje tzv. hyperlinky neboli česky (hypertextové) odkazy. Rovněž odkazuje i na jiné informace v systému a umožňuje snadné publikování, údržbu a vyhledávání těchto informací.

Jak odkazovat na LinkedIn?

Sdílení článků a odkazů
  1. Klikněte na odkaz Začít psát příspěvek.
  2. Vložte odkaz nebo zadejte adresu URL do textového pole.
  3. K příspěvku máte také možnost přidat text (až 3000 znaků).
  4. Vyberte, s kým chcete příspěvek sdílet.
  5. Klikněte na tlačítko Zveřejnit.
Pokud jde o toto, jak sdilet odkaz ve stories?
Odkaz ve Stories vytvoříte snadno – při vkládání Stories klikněte na ikonu řetězu v záložce Samolepky. Po kliknutí na něj zadáte adresu cílové stránky. Uživatel se na ni dostanete kliknutím na tento button ve vašem Stories.

Jak vložit odkaz do Teams?

Odeslání souboru, obrázku nebo odkazu v Teams
  1. Pokud chcete poslat odkaz, vyberte Formát pod polem zprávy a pak vyberte Vložit odkaz .
  2. Přidejte zobrazovaný text a adresu, vyberteVložit nebo zkopírujte a vložte odkaz do pole zprávy a pak vyberte Odeslat .

By Zephaniah Mendel

Similar articles

Jak udělat vlastní tapetu? :: Kdo platí znalecký posudek?
Užitečné odkazy