Domovská stránka > C > Co Má Obsahovat Vizitka?

Co má obsahovat vizitka?

Vizitka je především nositelem informace o daném člověku a jeho firmě. Proto by měla obsahovat klasické základní údaje: jméno, jméno a logo firmy a profesi. Každému, kdo vizitku přečte, by mělo být jasné, proč volat právě vám.

Přečtěte si více

Související článek

Co by měl obsahovat počítač?

Počítačová skříň obvykle obsahuje komponenty potřebné pro provoz počítače. Napájecí zdroj počítače prošel vývojem. Je zde procesor, deska a pevný disk. Mechaniky CD/DVD jsou disketové jednotky.

Jak si nastavit vizitku v iphonu?

Klepněte na položku Moje vizitka na začátku seznamu kontaktů a potom na Upravit. Aplikace Kontakty vám vytvoření vizitky Moje vizitka usnadní návrhem adresy a telefonních čísel. a zadejte své údaje. Potom přejděte do Nastavení > Kontakty > Moje info a klepněte na své jméno v seznamu kontaktů.
Jak vytvořit cedulku na týdenní úklid?
Já dělala uplně obyčejný, udělala jsem si tabulku, nápis Úklid a obrázek uklízečky a vytiskla na tvrdý papír a zalaminovala. Taky jsem to resila, vymyslela, googlila...a nakonec jsem koupila malinky, tydenni trhaci kalendar...do kazdeho tydne napsala jmeno uklizejiciho a hotovo.

Následně, jak vyrobit jmenovku na dveře?

Jmenovky na dveře
  1. Jmenovky Martin nařezal z bukové překližky, Po vyřezání je nutné natřít destičku naředěnou akrylovovou barvou, protože dřevo „ochlupatí" a po zaschnutí jej smirkem vybrousíte dohladka....
  2. Na zaschlou a vybroušenou překližku jsem překreslila přibližné postavičky a vybarvila je tmavší akrylovou barvou.
Jak vyrobit štítky na kořenky?
Vytiskněte si motivy starých etiket, které jste si našli na internetu. Etikety si vystřihněte nebo ještě lépe opatrně vytrhejte. Pomalujte je vodovými barvami. Mohou být v lehce modrém nebo šedém nádechu.

Související článek

Co musí obsahovat počítač?

Potřebuji postavit PCProcessor nebo chlazení pro něj.

Na jaký papír tisknout vizitky?

Nejčastější formát je 90×50 mm, typický pro země střední Evropy. Euroformát (85×55 mm) je běžnější dále na západ. Oba formáty vizitek se však pohodlně vejdou do běžných pouzder i vizitkářů. Křída 300 g – nejčastěji používaný papír na tisk vizitek.
Jak tisknout jmenovky?
Úprava možností tisku
  1. Vytvořte nebo otevřete publikaci, která je menší než formát papíru, na který chcete tisknout, například vizitku.
  2. Klikněte na Soubor > Tisk.
  3. V podokně Tisk v části Nastavenízvětšete nebo zmenšete počet kopií každé stránky.
  4. Zvolte formát papíru a vyberte Na šířku nebo Na výšku.

Kolik se vejde vizitek na A4?

Na A4 se tak vejde 10 vizitek.
Lidé se také ptají, jak na etikety?
Olej + soda

Na ně můžete použít kašičku umíchanou z jedlé sody a rostlinného oleje. Stačí po lžičce od každého, prsty nanést na povrch a nechat několik minut působit. Budete-li mít štěstí, papírovou utěrkou setřete zbytek a umyjete po tekoucí vodou.

Jak vyrobit štítek na oblečení?

Svůj návrh pošlete na email: [email protected] , Kde s Vámi dořešíme co na etiketě má být, dle Vašeho přání. Velikost etikety je možné momentálně vyrobit v rozměrech 2,5 x 3,8 cm a 3,5 x 6 cm . Barvu stuhy lze zvolit z barevnice pantone a logo nebo název na štítku podle vašeho výběru fontu písma.

By Dorthy

Similar articles

Jak převod odkazu na QR kód? :: Jak vytvořit jmenovky ve Wordu?
Užitečné odkazy