Domovská stránka > J > Jak Udělat Ze Vzorce Hodnotu Excel?

Jak udělat ze vzorce hodnotu Excel?

Nahrazení vzorců jejich počítaných hodnot
  1. Vyberte buňku nebo oblast buněk obsahující vzorce. Jestliže se jedná o Maticový vzorec, vyberte oblast, která ho obsahuje.
  2. Klikněte na Kopírovat .
  3. Klikněte na Vložit .
  4. Klikněte na šipku vedle možnosti Možnosti vložení a potom klikněte na Jenom hodnoty.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Jak udělat rozdíl v Excelu?

Poznámka: V aplikaci Excel neexistuje žádná funkce ODEČÍST. Použijte funkci SUMA a čísla, která chcete odečíst, převeďte na záporné hodnoty. Funkce SUMA(100;-32;15;-6) například vrátí výsledek 77.
Jak se delaji tabulky v Excelu?
Tabulku můžete vytvořit a naformátovat pro vizuální seskupení a analýzu dat.
  1. Vyberte buňku v datech.
  2. Vyberte Domů > Formátovat jako tabulku.
  3. Zvolte styl tabulky.
  4. V dialogovém okně Formátovat jako tabulku nastavte oblast buněk.
  5. Označte, jestli tabulka obsahuje záhlaví.
  6. Vyberte OK.

Někdo se také může ptát, jak udělat dph v excelu?

Do buňky D2 zadejte následující vzorec: =SUMA(B2/(C2+1)). Clem tohoto vzorce je převod velikosti DPH v procentech na desetinné číslo, tj. pro daň o velikosti 21 procent se jedná o převod na číslo 1,21.
Jak vytvořit v Excelu nadpis?
Klikněte na libovolné místo v tabulce. Přejděte na pásu karet na Nástroje tabulky > Návrh. Ve skupině Možnosti stylů tabulek zaškrtněte políčko Se záhlavím a skryjte tak nebo zobrazte záhlaví tabulky.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

A další otázka, jak převést text na číslo v excelu?

Vyberte buňky s čísly uloženými jako text. Na kartě Domů klikněte na Vložit > Vložit jinak. Klikněte na Násobit a pak klikněte na OK. Excel vynásobí každou buňku číslem 1 a přitom převede text na čísla.
Navíc, jak zmenit vzorec?
Další metodou je mentální trénink, který úspěšně používají například sportovci v rámci dušení přípravy na výkon a konfrontaci se soupeři. Tato metoda spočívá v soustředění celé mysli na jeden jediný bod a objevení nové skutečnosti. Výsledkem je změna vnímání sebe sama a reakcí na okolí.

Jak rozdělit list v Excelu?

Rozdělení listu na podokna
  1. Vyberte pod řádkem, ve kterém chcete rozdělení, nebo sloupec napravo od místa, kde chcete rozdělení rozdělit.
  2. Na kartě Zobrazení klikněte ve skupině Okno na Rozdělit. Pokud chcete podokna rozdělení odebrat, klikněte znovu na Rozdělit.
Můžete se také zeptat, jak se dělá suma?
Můžete sčítat jednotlivé hodnoty, odkazy na buňky nebo oblasti, anebo kombinaci všech tří možností. Příklady: =SUMA(A2:A10) Sečte hodnoty v buňkách A2:10. =SUMA(A2:A10;C2:C10) Sečte hodnoty v buňkách A2:10 a buňky C2:C10.

Můžete se také zeptat, jak porovnat dvě buňky v excelu?

Základním vzorcem a operátorem rovná se (=) porovnáme obsah dvou vedlejších buněk. Pokud se buňky rovnají, vzorec vrátí stav PRAVDA, jinak NEPRAVDA.

By Gill

Similar articles

Jak prodlouzit tabulku v Excelu? :: Co je to věta uvozovací?
Užitečné odkazy