Domovská stránka > J > Jak Se Dělá Obsah V Libreoffice?

Jak se dělá obsah v LibreOffice?

Vložení obsahu
  1. Klepněte na místo v dokumentu, kam si přejete vložit obsah.
  2. Zvolte Vložit - Rejstříky a tabulky - Rejstříky a tabulky a klepněte na záložku Rejstřík/tabulka.
  3. V poli Typ vyberte "Obsah".
  4. Vyberte možnost, kterou chcete.
  5. Klepněte na OK.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělá chladič?

Má to svůj smysl. Účelem chladiče je co nejúčinněji chladit chladicí kapalinu, která se pak vrací do bloku motoru, kde se ohřívá. hliník, měď a železo jsou některé z materiálů, z nichž se chladiče skládají. Kapalinou je obvykle voda nebo olej.

A jak nastavit okraje v libreoffice?

Re:LibreOffice Calc - nastavení okrajů a tisk

snad jsem Tě pochopil správně, nastavení okrajů najdeš v menu Formát -> Stránka na záložce Stránka. S tiskem Ti asi neporadím, takový problém nemám. Díky s těmi okraji je to ono.
Někdo se také může ptát, jak rozdělit stránku na dvě?
V rámci Microsoft Word 2010, 2007 (možná i dalších) byla možnost rozdělení zobrazení na 2 části. Pro tuto funkčnost stačilo pomocí myši zobrazení rozdělit na 2; tento "rozdělovník" byl vpravo nahoře nad standardním posuvníkem stránky. Stejnou funkčnost měl i Excel.

Když to vezmeme v úvahu, jak rozdělit stránku?

Jednoduše umístěte kurzor za text, který má být na jedné stránce (respektive před text, který má být na stránce další). Na kartě Rozložení stránky rozklikněte v panelu Vzhled stránky tlačítko Konce a zvolte možnost Strana. Stejně postupujeme i v případě, že chceme rozdělit dokument na oddíly.
Jak ve Wordu rozdělit stránku na 4 díly?
Chcete-li rozdělit stránku na 4 části, můžete pro práci s úlohou vložit tabulku.
  1. Umístěte kurzor do levé horní části stránky a klikněte na Vložit > Tabulkavyberte 2x2 stůl.
  2. Tabulka byla vložena.
  3. Vložte texty do sloupců a řádků samostatně.

Související článek

Co dělá klávesa F4?

Klávesa F4 je jedinou z prvních pěti funkčních kláves, která dnes nemá obecný význam. Lze ji použít k zavření aktivního okna.

Někdo se také může ptát, jak vložit obrázek do libreoffice?

Možnosti vložení obrázku jsou v podstatě dvě. Tou první je jednoduché zkopírování z jakékoliv složky na počítači pomocí zkratky Ctrl+C na označeném obrázku a vložení pomocí zkratky Ctrl+V ve Writeru.
Lidé se také ptají, jak v libreoffice seřadit podle abecedy?
Potřebujeme-li v OpenOffice/LibreOffice seřadit nějaký seznam podle abecedy (může jít například o seznam literatury), označíme myší celou oblast která se má řadit, z hlavní lišty vybereme "Nástroje" ("Tools") -> "Řadit" ("Sort") a tady vybereme podle čeho má řazení probíhat.

Lidé se také ptají, proč nejde vytvořit kontingenční tabulka?

Příčina. K tomuto problému dochází, protože datový model nemůže rozlišovat mezi podobnými znaky.
Co je to pivot tabulka?
Pivot tabulka se používá na sečtení, setřízení, reorganizování, seskupení, spočítání, nebo třeba zprůměrování údajů zapsaných v nějaké tabulce (například v Microsoft Excelu, Google Sheets, databázi, apod.). Umožňuje nám změnit řádky na sloupce a sloupce na řádky.

Jak rozšířit kontingenční tabulku?

Klikněte na Kontingenční tabulka. Na kartě Možnosti ve skupině Data klikněte na Změnit zdroj dat a potom klikněte na Změnit zdroj dat. Zobrazí se dialogové okno Změnit kontingenční tabulka zdroj dat.

By Borg Lafond

Similar articles

  • Co dělá Ctrl Alt?

    Lze říci, že při použití této klávesové zkratky dojde k přerušení probíhající operace. Během okamžiku před spuštěním počítače (před spuštěním operačního systému) nebo v systémech DOS, Windows 3.0 a raných verzích Windows nebo OS/2 se tímto způsobem restartuje počítač.

  • Co delat kdyz si iPhone dělá co chce?

    Ujistěte se, že je obrazovka čistá, bez nečistot nebo kapek vody, a pokud je obrazovka příliš citlivá, restartujte zařízení. Kryty a chrániče obrazovky by měly být odstraněny.

  • Jak se dělá grafika?

    K tvorbě grafiky nemusíte používat žádný program. Existují online editory, které vytvářejí jednoduchou grafiku. Jedním z nejlepších způsobů, jak vytvořit jednoduchou grafiku, je aplikace Canva. Základní verze aplikace Canva je zdarma.

  • Co dělá SSD disk?

    Pevné disky nemají pohyblivé části jako pevné disky. Ve srovnání s pevnými disky nabízejí nižší kapacitu za stejnou cenu.

  • Co dělá adware?
  • Co dělá ping?
  • Co dělá kernel?
  • Co je to Obsah textu?
Jak vycentrovat tabulku v HTML? :: Jak udělat tabulku v open office?
Užitečné odkazy