Domovská stránka > J > Jak Zašifrovat Samsung?

Jak zašifrovat Samsung?

Jak správně Android zašifrovat? V nastavení mobilního telefonu nebo tabletu s OS Android přejděte do Nastavení - sekce Osobní - Zabezpečení a zvolte možnost Šifrovat telefon/tablet.

Přečtěte si více

Související článek

Co je lepší Samsung nebo Apple?

Na horním konci spektra nabízí Apple lepší fotoaparát a vyšší výkon. Větší fotoaparát s optickým zoomem, lepší displej a stylus v těle jsou některé z věcí, na které sází druhá strana.

Když to vezmeme v úvahu, jak zobrazit skryté aplikace na androidu?

Zobrazení skryté aplikace
  1. Na postranním panelu klikněte na Aplikace.
  2. Klikněte na Všechny aplikace.
  3. V pravém horním rohu vyberte v rozbalovací nabídce Všechny aplikace, nebo vyberte Všechny skryté aplikace, pokud chcete zobrazit jen ty.Dříve skryté aplikace budou označeny ikonou .
Jak zobrazit skryté soubory?
Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Ovládací panely > vzhled a přizpůsobení. Vyberte Možnosti složky a potom vyberte kartu Zobrazení . V části Upřesnit nastavenívyberte Zobrazit skryté soubory, složky a jednotkya pak vyberte OK.

Jak zabezpečit složku heslem?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor nebo složku (nebo je stiskněte a podržte) a vyberte Vlastnosti. Vyberte tlačítko Upřesnit a zaškrtněte políčko Šifrovat obsah a zabezpečit tak data. Výběrem tlačítka OK zavřete dialogové okno Upřesnit atributy, vyberte Použít a pak vyberte OK.
Jak zobrazit soukromé fotky?
Dekuji. Dobrý den, zkuste přejít do Galerie – Alba – ikona tří teček – Zobrazit pouze místní alba (zaškrtnout) a následně tradičně potáhnout směrem dolů pro zobrazení skrytých fotografií.

Související článek

Jak ovládat TV Samsung hlasem?

Najdete ho v chytrých televizorech i mobilních telefonech. Teprve poté, co ji povolíte v nastavení televizoru, ji budete moci velmi snadno používat.

Když to vezmeme v úvahu, jak vytvořit adresář?

Na kartě Domů klikněte v části Moje kontaktypravým tlačítkem myši na složku Kontakty a potom klikněte na Nová složka. V dialogovém okně Vytvořit novou složku pojmete složku, vyberte, kam ji chcete umístit, a potom klikněte na OK.
Jak vytvořit složku na disku?
Pokud chcete soubory na Disku uspořádat, můžete vytvořit složky, abyste mohli soubory snadněji najít a sdílet s ostatními.
...
Vytvoření složky
  1. Na počítači přejděte na adresu drive.google.com.
  2. Vlevo klikněte na Přidat. Složka.
  3. Zadejte název složky.
  4. Klikněte na Vytvořit.

Jak vytvořit složku na iphone?

Novou složku vytvoříte tak, že některou aplikaci přetáhnete na jinou. Chcete-li složku přejmenovat, klepněte na pole s názvem nebo na tlačítko Zavřít a zadejte nový název. Přetáhněte aplikace do složky. Složky můžou mít víc stránek.
Jak v systému Android vytvořit zástupce webové stránky?
Zobrazte hlavní nabídku (podle vašeho zařízení buď tlačítkem pod displejem nebo v pravé horní části prohlížeče) a klepněte na nabídku Stránka. Klepněte na Přidat zkratku stránky. Nyní by se měl na úvodní obrazovce telefonu objevit zástupce této stránky.

Následně, jak umístit soubor na plochu android?

Stačí přidržet prst na souboru a v menu vybrat dát zástupce na plochu. Takto si můžete dát na stránku své oblíbené třeba filmy a ne je dlouze hledat v zařízení.

By Wind Olan

Similar articles

Jak vytvořit tým? :: Kde najdu po spuštění?
Užitečné odkazy