Domovská stránka > V > V Jaké Aplikaci Navrhujeme Digitální Prototyp?

V jaké aplikaci navrhujeme digitální prototyp?

1. InVision. Tento velmi oblíbený nástroj je vhodný pro rychlé vytváření prototypů aplikací i webů, je tedy vhodný pro iterativní designový proces. Nabízí prostředí pro komunikaci týmu, jeho spolupráci a sdílení zpětné vazby jak od spolupracovníků, tak i od klientů.

Přečtěte si více

Související článek

Jaké jsou databázové systémy?

Microsoft SQL server je jedním z příkladů RDBMS.

Následně, jak na prototyp?

Cílem jakéhokoli prototypu je ukázat, jak něco funguje, nebo bude fungovat. V tomto smyslu jde o prototypování v jeho nejčistší formě. Je doslova výhradně o fungování, a formou se v něm vůbec nezabýváme. V této fázi designu mohou vypadat jako prakticky cokoliv.
Následně, co je to prototypování?
Softwarové prototypování (anglicky Software prototyping) je vytváření prototypů softwarových aplikací, tj. neúplných verzí softwarového programu. Je to činnost používaná v procesu vývoje softwaru a je srovnatelná s prototypováním v jiných oborech, např.

Následně, jak pracovat ve figma?

Na rozdíl od Sketch se soubory Figma neukládají na vašem počítači, ale v cloudu. Ke všem projektům máte přístup prostřednictvím svého prohlížeče kdykoli a kdekoli. K dispozici je také samostatná aplikace pro Mac a PC. Doporučuji je použít, ale to není vůbec nutné.

By Bridgette

Similar articles

Jak přidat položku do rozevíracího seznamu? :: Co je považováno za běžné opotřebení bytu?
Užitečné odkazy