Domovská stránka > J > Jak Vložit Křížový Odkaz Na Obrázek?

Jak vložit křížový odkaz na obrázek?

Třeba „Vysvětlení vzestupného trendu obsahuje obrázek 2“. Na kartě Vložení klikněte na Křížový odkaz. V poli Typ odkazu klikněte na rozevírací seznam a vyberte, na co chcete vytvořit odkaz. Seznam dostupných možností závisí na typu položky (nadpis, číslo stránky a další), na kterou vytváříte odkaz.

Přečtěte si více

Související článek

Jak udělat z obrázků odkaz?

Aby odkaz fungoval, musí být obrázek uložen ve složce Obrázky.

A jak napsat odkaz?

Odkaz (hyperlink) se vytváří pomocí značky a , která zároveň slouží pro vytvoření záložky.
  1. Klasický odkaz. Odkaz vypadá následovně: <a href="http://www.seznam.cz/">odkaz na Seznam.cz</a>
  2. Záložka. Záložka je typ odkazu, který vede do specifikované části stránky (použivá se v dlouhých stránkách).
  3. Atribut target.
Co je to URL odkaz?
Tak jako budovy a domy mají poštovní adresu, také webové stránky mají jedinečné adresy, pomocí kterých je mohou uživatelé nalézt. V případě internetu se tyto adresy nazývají adresy URL (Uniform Resource Locator).

Pokud jde o toto, jak odeslat link?

Můžete například odkaz zkopírovat a odeslat jej v rychlé zprávě nebo v textové zprávě. Přejděte k souboru, jehož odkaz chcete zkopírovat. Klikněte na šipku rozevírací nabídky vedle souboru a potom klikněte na možnost Kopírovat odkaz. Vyberte více souborů a klikněte na možnost Sdílet > Kopírovat odkaz.
Pokud jde o toto, kam bezpecne ulozit fotky?
Online úložiště pro vaše fotografie
  • V dnešní době asi to nejpoužívanější na ukládání fotek, jak z vašeho foťáku tak i například z mobilu. Dropbox je na trhu už od roku 2007.
  • Google Photos. Taková klasika, kterou znají snad všichni.
  • iCloud.
  • Adobe Creative Cloud.
  • Microsoft OneDrive.
  • Canon Irista.

Související článek

Jak poznat že se jedná o hypertextový odkaz?

Dvojice definuje hypertextový odkaz.

Pokud jde o toto, jak odeslat fotky?

Přes Dropbox posílám často i jednotlivé fotky.

Zajímavá je na Dropboxu i funkce Request, se kterou můžete někomu poslat odkaz pomocí kterého snadno nahraje soubory do vašeho Dropboxu. Stejně můžete využít iCloud od Apple, Drive od Google, OneDrive od MS, Amazon Cloud apod.
Kam vložit obrázek?
V dokumentu klikněte na místo, kam chcete vložit obrázek. Na kartě Vložení klikněte na Obrázky. Vyberte možnost, kterou chcete použít pro vkládání obrázků.

Můžete se také zeptat, jak vložit odkaz na zdroj?

Umístěte kurzor na konec textu, který chcete citovat. Přejděte na Odkazy >Vložit citacia zvolte zdroj, který citujete. Pokud chcete přidat podrobnosti, třeba čísla stránek, pokud citujete knihu, vyberte Možnosticitace a pak Upravit citaci.
A co je to křížový odkaz?
Křížový odkaz (zkratka Xref, anglicky Cross-reference) je dokument nebo jeho část, vnořená do jiného nebo jiných dokumentů. Vytvořit křížový odkaz nebo křížovou referenci znamená vytvořit takové spojení.

Jak odkazovat na přílohy?

Přílohy se uvádějí návěštím „Příloha č. " následovaným číslem přílohy a názvem přílohy. Přílohy se číslují arabskými číslicemi a uvádějí se v seznamu příloh. Stránky se číslují arabskými číslicemi, v zápatí, průběžně v celé práci.

By Bandur

Similar articles

Jak přidat do Outlooku Teams? :: Jak psát web obrázek jako odkaz?
Užitečné odkazy