Domovská stránka > J > Jak Udělat Graf Z Dat V Excelu?

Jak udělat graf z dat v Excelu?

Vytvoření grafu
  1. Vyberte data, ze kterých chcete vytvořit graf.
  2. Klikněte na Vložení > Doporučené grafy.
  3. Po výběru typu grafu na kartě Doporučené grafy se vám zobrazí náhled grafu.
  4. Vyberte graf.
  5. Vyberte OK.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Jak udělat Vysecovy graf?

Klikněte na Vložení > Graf. Klikněte na Výsečový a pak poklikejte na požadovaný výsečový graf. V zobrazené tabulce nahraďte zástupná data vlastními informacemi. Další informace o tom, jak mají být data výsečového grafu uspořádaná, najdete v části Data pro výsečové grafy.
A další otázka, jak vytvořit sloupcový graf v excelu se slovy?
Excel 2016: Klikněte na Vložit > vložit sloupec nebo pruhový graf a vyberte možnost sloupcového grafu podle svého výběru. Excel 2013: Klikněte na > Vložit sloupcový graf a vyberte možnost sloupcového grafu podle svého výběru.

Jak vytvořit graf z dotazníku?

Postupujte prosím následovně:
  1. Vyberte dotazníkovou tabulku a klikněte na Vložit > Kontingenční graf (nebo Kontingenční tabulka)> Kontingenční graf.
  2. V dialogu Vytvořit PiovtChart zkontrolujte Existující pracovní list vyberte první buňku cílového rozsahu a klikněte na OK knoflík.
Lidé se také ptají, jak změnit data v grafu excel?
Vyberte Zobrazit > Rozložení při tisku. Vyberte graf. Vyberte Návrh grafu > Upravit data v Excelu.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Pokud jde o toto, kde vytvořit graf?

Excel dokáže doporučovat grafy. Jaké grafy doporučí, záleží na tom, jak máte uspořádaná data v listu. Můžete taky chtít vytvořit vlastní graf.
Lidé se také ptají, jak udělat graf s procenty?
Vyberte zdrojová data a kliknutím na ikonu vytvořte graf Vložte bodový (X, Y) a bublinový graf (nebo Rozptyl)> Bodový s hladkými čarami na Vložit Karta. 2. V novém grafu klikněte pravým tlačítkem na osu, kde chcete zobrazit popisky jako procenta, a vyberte Formát osy z nabídky pravého tlačítka myši.

A jak se dělá graf v libreoffice?

Klikněte na Vložit | Graf..., otevře se Průvodce grafy. Zde si vyberte Typ grafu Sloupec, a to „Běžné" v pravé horní části okna (standardně je již tak přednastaven). Jinak samozřejmě můžete vybrat jiný „podtyp" grafu, to je samozřejmě na každém uživateli. Pokud chcete mít trojrozměrný graf, zaškrtněte 3D vzhled.
A jak vytvořit graf z tabulky ve wordu?
Pokud chcete vytvořit jednoduchý graf přímo ve Wordu, klikněte na Vložení > Graf a vyberte požadovaný graf.
  1. Klikněte na Vložení > Graf.
  2. Klikněte na typ grafu a pak poklikejte na požadovaný graf.
  3. V zobrazené tabulce nahraďte výchozí data vlastními informacemi.
  4. Po dokončení tabulku zavřete.

Navíc, jak dostat graf z excelu do wordu?

V Excel vyberte graf a stiskněte Ctrl+C nebo přejděte na Domů > Kopírovat. V Word klikněte nebo klepněte na místo, kde se má graf zobrazit, a stiskněte Ctrl+V nebo přejděte na Domů > Vložit. Poznámka: Graf je propojený s původní Excel tabulkou. Pokud se data v tabulce změní, graf se aktualizuje automaticky.

By Jezabel Stepleton

Similar articles

Jak vytvořit Skládaný sloupcový graf? :: Jak vytvořit graf z tabulky ve Wordu?
Užitečné odkazy